Het 5 jarig jubileum van het NK Freestyle Voetbal was een groot feest!

 

Wat was het NK Freestyle Voetbal in Eindhoven een succes! Op zaterdag 17 september hebben de 36 beste freestyle voetballers (10 next gen, 6 vrouwen & 20 heren) van Nederland hun kunsten vertoond tijdens het NK Freestyle Voetbal in Eindhoven. De freestylers gingen de strijd aan om die ene titel, Nederlands kampioen te worden - zowel voor de Mannen, Vrouwen als de Next Gen.

 

Foto’s: Lotar Freestyle

 

Het was een zeer speciaal 5 jarig jubileum. De sfeer was geweldig. Het was een eer om de freestyle legendes te verwelkomen als juryleden van het NK: Erlend Fagerli (8x wereldkampioen), Michryc (3x wereldkampioen) & Ko-Suke (8x nationaal kampioen & vice wereldkampioen)!

Zij hadden de moeilijke taak om een van de Nederlandse freestylers te bekronen met de titel van Nederlands Kampioen. Uiteindelijk gingen Yves Moors (Next Gen), Jasmijn Janssen (Vrouwen) & Jesse Marlet (Mannen) met de trofee naar huis!

Trots op onze Nederlandse freestyle community, wat zijn we gegroeid in de afgelopen 5 jaar. We kunnen nu zeggen dat Nederland gewoon bij de wereldtop behoord - afgelopen WK eindigde we 2e met de meeste medailles. Alleen Japan was ons nog te sterk af.

Bedankt naar al onze partners voor het realiseren van dit geweldige jubileum event: Dynamo Eindhoven, Gemeente Eindhoven, Intersport Eindhoven City, G-Shock, Sport Networking, Kozen, Jugador, WFFA, I am a Football Freestyler & Flair20TV! Bekijk hieronder eens de geweldige aftermovie gemaakt door Sven Fielitz!

 
 
 
Guido van Moorselaar