Back to All Events

EMOVES

29064600_1636777593065672_8582252014422327226_o.jpg

EMOVES is de nummer één van de Urban Culture Festivals in Europa. Een jaarlijks festival dat de grootste talenten en kunstenaars van over de hele wereld uitnodigt om te deel te nemen aan een wedstrijd, te creëren en plezier te hebben. 

Zaterdag 30 juni zal er tijdens EMOVES ook een freestyle voetbal evenement plaatsvinden in Eindhoven! Op die dag zal er speciaal een internationale freestyler overkomen, namelijk Philip Warren Gertsson (PWG)!
Philip kwam in 2006 in aanraking met de sport Freestyle Voetbal. Tegenwoordig staat hij bekend als een echte community freestyler, die bijna bij elk evenement wel aanwezig is. Daarnaast beschikt hij over toffe creatieve combinaties met geweldige flow, een lust voor het oog. In 2016 werd hij 3e tijdens de World Tour (WK) en eindigde hij op de 1e plek tijdens de Asian Championships.

Wil jij PWG zijn skills zien? Wil jij met PWG freestylen en/of zijn skills leren kom dan naar Strijp-S!
Hij zal die dag jou entertainen met zijn freestyle skills tijdens de showcases. Ook zal hij de dag vastleggen in een vlog!
Naast de showcase van Philip, zal ook de Nederlands Kampioen Jesse Marlet en Mart Pool (nummer 3 van Nederland) hun skills tonen aan het EMOVES publiek. Voor iedereen die meteen wordt geïnspireerd en gemotiveerd, er zullen ook Freestyle Voetbal workshops plaatsvinden van Kemal Omicević & Guido van Moorselaar.
Last but not least, zal Stijn de Winter jouw moves in foto en video voor je vastleggen tijdens het Urban Culture Festival!

Geniet van alle urban culture activiteiten tijdens het EMOVES festival! Super gaaf om erbij te zijn en daarnaast ook onze passie freestyle voetbal te delen met het publiek!
Het promoten van onze sport freestyle voetbal voor de urban liefhebbers! En natuurlijk het NK dat dan 14 dagen later plaatsvindt in Eindhoven!

Datum:Zaterdag 30 juni
Tijd: 12:30 - 17:00 uur
Locatie: Strijp-S, Eindhoven
Deelnamekosten: € 5,- (betaling op de dag zelf)

 
DJ.18.023_NKFREESTYLEVOETBAL_DEF.jpg
 
 
 
Earlier Event: June 16
Epic Skills - Luxemburg
Later Event: July 7
Freestyle Knock Out Championships