Over Freestyle Voetbal Nederland

De Stichting Freestyle Voetbal Nederland is opgericht om meer structuur en toegankelijkheid te bieden voor de Nederlandse freestyle voetbal community, zowel via een online als offline platform. Wij willen ervoor zorgen dat de freestylers een platform hebben waar ze up-to-date worden gehouden over freestyle voetbal, maar ook waar ze zich verder kunnen ontwikkelen als freestyler en persoon.
Verder is het van belang om de Nederlandse freestylers het podium te bieden om zichzelf te kunnen laten zien, wat ze meer dan verdienen. Wij willen dat zoveel mogelijk beoefenaars en liefhebbers gemotiveerd worden – en blijven – om zich te ontwikkelen op het gebied van freestyle voetbal.

Naast dat we de huidige community meer structuur willen bieden, zijn we toegewijd om freestyle voetbal te laten groeien op gebied van het bewustzijn van de sport en deelname. We willen jongeren & ouderen kennis laten maken met freestyle voetbal, entertainen en wellicht ook inspireren om deel uit te gaan maken van de Nederlandse freestyle voetbal community.

Het promoten en ondersteunen van de sport & kunstvorm om de toekomst van freestyle voetbal te garanderen. Voor de freestylers & door de freestylers, om de belangen van de Nederlandse voetbal freestylers te behartigen.

 

Support Freestyle Voetbal Nederland door het bestellen van het limited edition 4Freestyle t-shirt!

P1020519.JPG