4Freestyle x Freestyle Voetbal Nederland T-Shirt

P1020519.JPG
P1020557.JPG
P1020549.JPG
 
 
 

In samenwerking met 4Freestyle introduceren we het Freestyle Voetbal Nederland T-Shirt! Een uniek & limited edition T-shirt speciaal voor de Nederlandse freestyle voetbal community. 


Het Noorse merk 4Freestyle is opgericht door top freestyler Tobias Becs.  4Freestyle is een lifestyle brand speciaal voor freestylers maar ook gecreëerd door freestylers. Vanwege hun passie voor de sport blijven ze actief met het ontwikkelen van betere producten. Zo introduceerden zij als eerste een schoen en een officiële bal speciaal voor freestyle voetbal. 

Het T-Shirt is verkrijgbaar in de maten S,M & L. Het T-shirt is een slim fit model en valt wat kleiner dan normaal. Neem dan een maat groter dan je normale maat. De prijs van het 4Freestyle x Freestyle Voetbal Nederland T-shirt is € 35,-. Met deze aankoop ondersteun je ook onze Stichting Freestyle Voetbal Nederland! Zo zullen wij hiermee de freestylers ondersteunen om de toekomst van freestyle voetbal te garanderen. Voor de freestylers & door de freestylers, om de belangen van de Nederlandse voetbal freestylers te behartigen.