Laura Dekker op bezoek bij Touzani!

Laura Dekker heeft al een geweldige freestyle voetbal carrière. Nederlands kampioen, Europees kampioen en dat al op haar 18 jarige leeftijd! Maar ze wil meer, ze wil gaan voor de wereldtitel! Kom meer te weten over Laura in het leuke interview met de pionier Soufiane Touzani.

Read More
Guido van Moorselaar
Het NK Freestyle Voetbal 2019

Zaterdag 21 september, dé datum waar  vrijwel iedere Nederlandse freestyler naartoe had geleefd... Het Nederlands Kampioenschap Freestyle Voetbal vond dan namelijk plaats in Eindhoven! Voor zo’n 30 mannelijke en vrouwelijke freestylers was dit hét moment om de vele trainingsuren te laten gelden en zichzelf te belonen met een goede performance. Door de bal hoog te houden en tegelijkertijd moeilijke en stijlvolle trucs uit te voeren werd getracht het jurypanel te imponeren.

Read More
Guido van Moorselaar
International Freestyle KO Championships

Afgelopen zondag namen zestien freestylers uit zowel het binnen- als buitenland het tegen elkaar op tijdens de International Freestyle KO Championships. Met de Binnenrotte als locatie had de organisatie de beschikking over een prachtig stukje centrum van Rotterdam tijdens het Street Culture Weekend.

Read More
Guido van Moorselaar