Terug naar alle evenementen

Freestyle Masters Zwolle (Open EK)


Op 8, 9 & 10 september 2023 vindt het EK freestyle voetbal plaats in Zwolle!
Onder de naam Scania Freestyle Masters zullen de beste Europese freestylers battelen voor de Europese titel en geweldige prijzen.

 

Op vrijdag 8 september zal er een freestyle voetbal jam georganiseerd worden in het centrum van de stad en in de avond zal er een loting plaatsvinden bij de eventlocatie.

 

Op zaterdag 9 september zal de kwalificatie van het toernooi van start gaan. Er zal naast de battles voor mannen en vrouwen ook een next-gen competitie worden georganiseerd en hierin zal ook een Europees kampioen worden gekroond!

Op zondagochtend zullen de laatste knock-out battles worden gespeeld en zullen de finales van de next-gen competitie worden gehouden. In het begin van de avond zal er een finale avond georganiseerd worden waarin de top 8 mannen en vrouwen zullen strijden om de Europese titel.

Het prijzengeld voor de winnaars van Scania Freestyle Masters wordt eerlijk verdeeld onder zowel de mannen als vrouwen competitie.

· 1st place - men & women: €3000,-
· 2nd place - men & women: €1500,-
· 3rd place – men & women: €500,-


Er kan worden ingeschreven op de site van de WFFA via GameDay. Om het complete schema te bekijken en op de hoogte te blijven van alle andere vette side events, houdt dan vooral freestylemasterszwolle.com in de gaten!

Eerdere gebeurtenis: 2 september
Freestyle Voetbal Workshop Dynamo Eindhoven
Latere gebeurtenis: 16 september
NK Freestyle Voetbal 2023