Stichting Freestyle Voetbal Nederland is de organisatie die de Nederlandse Freestyle Voetbal community ondersteunt. Wij willen ervoor zorgen dat de freestylers zich verder kunnen ontwikkelen en het podium krijgen dat ze verdienen. Daarnaast willen we een nieuwe doelgroep kennis laten maken met de sport, entertainen en wellicht ook inspireren om deel uit te maken van de freestyle voetbal community.

Stichting Freestyle Voetbal Nederland doet het volgende:

 • Vertegenwoordigen van de WFFA (World Freestyle Football Association) in Nederland. We zijn daarmee o.a. organisator van het jaarlijkse officiële Nederlands Kampioenschap Freestyle Voetbal.

 • Organiseren van toernooien en meetings. Ons doel is ervoor te zorgen dat er minimaal elk kwartaal 1 toernooi wordt georganiseerd en 6 freestyle voetbal meetings per jaar.

 • Hosten van het Freestyle Voetbal Nederland online platform (Website, Facebook, en Instagram) en zo informatie te verspreiden over de sport/Nederlandse community.

 • Onderhouden van relaties met media, gemeentes en sportclubs om de sport verder te ontwikkelen.

 • Organiseren van clinics in het land, waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van regionale ambassadeurs om het aantal freestylers in Nederland te laten groeien.

Om onze werkzaamheden voor freestyle voetbal door te zetten, introduceren wij in dit jaar het Freestyle Voetbal Nederland Membership.
Voor € 50,- per jaar kun je lid worden van Freestyle Voetbal Nederland. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we de sport, toernooien en meetings voor jullie kunnen verbeteren, de professionaliteit verhogen en de zekerheid om mooie dingen te organiseren voor de community.

Wat krijg je voor het lidmaatschap terug:

 • Vrij toegang tot alle door ons georganiseerde toernooien en korting op deelname aan speciale meetings.

 • Kwaliteit van toernooien & meetings, bijvoorbeeld door het zorgen voor goede ruimtes, foto- en/of videograaf, buitenlandse freestylers en juryleden.

 • Exclusief Freestyle Voetbal Nederland membership T-shirt.

 • Gepassioneerde bestuursleden van de Stichting Freestyle Voetbal Nederland, die:
  - De freestyler willen helpen zich te ontwikkelen als atleet en als persoon. - Het podium aanbieden dat jullie meer dan verdienen. - De sport promoten en ondersteunen om de toekomst van freestyle voetbal te garanderen. - De belangen van de Nederlandse voetbal freestylers behartigen.

Eénmaal per jaar (in januari) stort je € 50,- op de rekening van de Stichting Freestyle Voetbal Nederland. Dat is € 4,17 per maand. Wij zorgen voor een jaarlijkse update hoe we met jullie geld zijn omgegaan!

Degene die geen member is van Freestyle Voetbal Nederland, zal hogere kosten kwijt zijn aan het deelnemen van toernooien en meetings.

Mochten er vragen zijn, stuur ons dan een mail via het contactformulier.

Samen maken we Freestyle Voetbal sterker!

IMG_5927bw.jpg

Inschrijving GESLOTEN