Freestyle Voetbal Jam - Dynamo Eindhoven

 

Op 10 maart vond de Freestyle Voetbal Jam plaats in Dynamo Eindhoven! Nederlandse Freestylers kwamen bijeen om hun passie met elkaar te delen! 

Dynamo is een jongerencentrum, podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media. Waar onze sport freestyle voetbal ook een onderdeel van is. 

Tijdens de Freestyle Voetbal Jam was er een speciale gast aanwezig. De Duitse freestyler uit Hamburg, Jannis Gasser, verzorgde die dag van super toffe video's en foto's! Hier een aantal foto's van de Nederlandse freestylers:

 
 

Jannis staat daarnaast bekend om zijn geanimeerde foto's. Ook tijdens de Freestyle Voetbal Jam creëerde hij deze voor de freestylers.

 
giphy (3).gif
giphy (5).gif
giphy (4).gif
 

Daarnaast konden we gebruik maken van een fantastisch main stage van Dynamo. Door middel van licht en rook werd er een speciale sfeer gecreëerd. Naast Jannis zijn fotografie- en animatietalent filmde de Duitser ook nog een aftermovie in die setting. Hieronder het resultaat! 

 
 

Het was een geweldige dag voor de Nederlandse freestyle voetbal community. Special thanks to Dynamo Eindhoven & Jannis Gasser!

Voor meer beelden van Jannis Gasser, volg hem op Instagram: @jannisfreestyle 
Voor meer info over Dynamo: https://www.dynamo-eindhoven.nl/ 
 

 
Guido van Moorselaar