Bodhi winnaar van de online lower competitie!

 
DSC04239.jpg

In december gingen we van start met de online lower competitie van Nederland. 13 freestylers gingen de strijd aan om als winnaar bekroond te worden. De drie juryleden, Randy Koetsier, Nick Zieren & Jesse Marlet, beoordeelde de performances van de freestylers. Zij staan bekend om hun lower prestaties in de Nederlandse freestyle community.

Het ging van start met een kwalificatie, daarna de groepfase en uiteindelijk kwamen de overgebleven freestylers in een knockout fase terecht. Voor vele freestylers zorgt het ervoor dat zij zich kunnen ontwikkelen in de categorie lowers (trucs die worden uitgevoerd tijdens het staand hooghouden met de benen en voeten). Het elke keer jezelf pushen om de tofste clips op te nemen in een bepaalde tijd. Uiteindelijk liet Bodhi Bos een geweldige reeks clips zien en is hij uiteindelijk beoordeeld als winnaar van de online lower competitie!
Een geweldige finale video met combinaties van wereldklasse!
Geniet van de video hieronder: