4Freestyle sponsor van Freestyle Voetbal Nederland

 
21688113_1660578000618877_4951208398532689519_o.jpg

Sponsor onze stichting door middel van het kopen van 4Freestyle producten! 4Freestyle is een lifestyle brand speciaal voor freestylers maar ook gecreëerd door freestylers. Het Noorse merk 4Freestyle is opgericht door freestyler Tobias Becs. Vanwege hun passie voor de sport blijven ze actief met het ontwikkelen van betere producten. Zo introduceerden zij als eerste een schoen en een officiële bal speciaal voor freestyle voetbal. 

Naast het ontwikkelen van freestyle voetbal producten is 4Freestyle nauw betrokken bij de community. Eerder dit jaar hielp 4Freestyle ons al om het eerste Freestyle Voetbal Nederand shirt te produceren en ook ons te ondersteunen met 4Freestyle producten tijdens het NK Freestyle Voetbal.

Op dit moment kunnen we introduceren dat 4Freestyle een officiële sponsor is van Freestyle Voetbal Nederland! Bij elke bestelling die wordt geplaatst door een Nederlandse freestyler op de website van 4Freestyle, zal een deel van het bedrag overgemaakt worden naar onze stichting Freestyle Voetbal Nederland. De reden vanuit 4Freestyle is om de community hiermee te ondersteunen en evenementen te organiseren om de sport freestyle voetbal te laten groeien. Op dit moment moet er nog gebruik worden gemaakt van een speciale link om zo er voor te zorgen dat de donatie naar Freestyle Voetbal Nederland wordt overgemaakt. Maak gebruik van de volgende link: https://www.4-freestyle.com/?ref=freestylevoetbalnederland

Vanuit Stichting Freestyle Voetbal Nederland zijn wij een trotse partner van 4Freestyle en willen wij ze ontzettend bedanken voor hun steun!

Voor meer info over 4Freestyle en hun collectie, zie de links hieronder!

WEBSITE  //  INSTAGRAM  //  FACEBOOK

 
 
 
Guido van Moorselaar