Jeugdjournaal met Jesse & Jasmijn

 

Afgelopen zaterdag hadden Jesse & Jasmijn een item over het WK Freestyle Voetbal op het Jeugdjournaal! Op donderdag 22 februari vindt het WK plaats in Tokyo. De beste 16 freestylers en de beste 8 freestylesters uit de wereld zullen het tegen elkaar opnemen, waarvan 1 freestyler & freestylester uiteindelijk bekroond wordt als Wereld Kampioen.


Het Jeugdjournaal:
"Een beetje de bal hooghouden, dat kunnen de meeste voetballers wel. Toch kunnen ze waarschijnlijk niet zoveel trucjes als Jesse en Jasmijn. Zij zijn namelijk de beste freestyle voetballers van Nederland. Bij freestyle voetbal draait het erom zoveel mogelijk vette trucjes te maken met een voetbal.

WK
Jesse en Jasmijn zijn zelfs zo goed dat ze naar het WK in Japan mogen. Daar strijden koppels tegen elkaar in korte wedstrijdjes. Ze moeten in korte tijd zo veel mogelijk bijzondere of moeilijke trucs laten zien."


 
 
 
Guido van Moorselaar