Veenendalers 'smullen' van freestyle toernooi

93733b67-dccf-401c-9109-06a3ae262216.jpg

De titel hierboven werd gebruikt in de Veenendaalse Krant deze week. Een mooi compliment en ook wij hebben genoten van het toernooi!

Vanuit Freestyle Voetbal Nederland mochten we in samenwerking met Team Veenendaal een mooi toernooi organiseren voor de Nederlandse freestylers! Het was een goed moment voor de freestylers om zich voor te bereiden op het NK Freestyle Voetbal op 14 juli.
Daarnaast hebben honderden mensen in Passage Corridor kennis gemaakt met de sport! En zoals we hebben begrepen, hebben zij erg genoten van de skills! Eén van de bekende gezichten in Veenendaal was freestyler Sheriff. Hij woont namelijk in Veenendaal en naast zijn hulp gaf hij ook zijn 'thuispubliek' een showcase tijdens het toernooi!

16 freestylers namen deel aan het toernooi in Veenendaal. Door middel van knock-out battles gingen er drie deelnemers naar huis met een beker. De juryleden die de freestylers mochten beoordelen die dag waren: Randy Koetsier, Rowdy Heinen & Guido van Moorselaar. Jesse Marlet ging uiteindelijk met de 1e prijs ervandoor. Op de tweede plek eindigde Bodhi Bos, and last but not least ging Mart Pool naar huis met de derde plek!

 
Team Veenendaal/ Ted Walker

Team Veenendaal/ Ted Walker

Team Veenendaal/ Ted Walker

Team Veenendaal/ Ted Walker

 

De reactie vanuit Team Veenendaal over het toernooi:

,,We mogen trots zijn op dit mooie topevenement. We ontvingen de top van Nederland, onder wie Nederlands kampioen Jesse Marlet. Het is ook mooi om te zien dat deze voetballers de jeugd inspireren. Het is een serieuze sport en we hopen dat deze sport ook in Veenendaal groeit. Het was een groot succes en we hopen samen met Freestyle Voetbal Nederland vaker mooie toernooien in Veenendaal te houden", aldus Abel ten Hoorn van Team Veenendaal.
FVNL - VNDL 2.jpg
FVNL - VNDL 3.jpg
FVNL - VNDL 5.jpg

Hieronder een aantal battles tijdens het Freestyle Voetbal Toernooi in Veenendaal!

 

Top 16 battle - James Coenraad vs Bas van der Kaay

 

Top 8 battle - Gulyan Noordhoek vs Caspar van Tent

Top 8 battle - Hugo Vliese vs Bodhi Bos

Top 4 battle - Caspar van Tent vs Jesse Marlet

Top 4 battle - Mart Pool vs Bodhi Bos

 

Finale battle - Bodhi Bos vs Jesse Marlet