MUST WATCH: The Super Ball Movie

 

Super Ball is over de hele wereld het meest gewilde evenement in onze sport freestyle voetbal. De freestyler Lucaso organiseert sinds 2012 jaarlijks dit grootste open wereldkampioenschap in Tsjechië. Meer dan 250 freestylers over de hele wereld komen één week bijeen om elkaars passie te delen in Praag.

Sven Fielitz (één van de tofste content-makers in de freestyle voetbal community) legde SuperBall vorig jaar allemaal vast met zijn camera. Vandaag uploadde hij dit op zijn platform TekNeek, waar hij speciale video content creëert van de sport. Het is een meesterwerk, wat jij echt moet zien. Het geeft daarnaast een geweldig beeld over onze sport. Bekijk de video hieronder:

Elke freestyler of freestyle voetbal liefhebber is van harte welkom op SuperBall.
Voor meer info over het evenement ga je naar de officiële website van SuperBall: http://www.superball.name/en/

De registratie: http://www.superball.name/en/registration/ 
Deadline 10 augustus 2018

 
Guido van Moorselaar