EMOVES 2018

 
DSC07809.jpg
DSC07834-2.jpg
DSC08324.jpg
DSC08374.jpg

EMOVES is de nummer één van de Urban Culture Festivals in Europa. Een jaarlijks festival dat de grootste talenten en kunstenaars van over de hele wereld uitnodigt om te deel te nemen aan een wedstrijd, te creëren en plezier te hebben.

Zaterdag 30 juni vond er tijdens EMOVES ook een Freestyle Voetbal Jam plaats Eindhoven! Trots om onderdeel van zo'n mooi festival. De freestylers kwamen bijeen om elkaars passie te delen. Met daarbij showcases van voormalig Nederlands kampioen Jesse Marlet & nummer 3 van Nederland Mart Pool en workshops van Kemal Omicević & Guido van Moorselaar. Maar ook een internationale gast, namelijk Philip Warren Gertsson (PWG)! Hij beschikt over toffe creatieve combinaties met geweldige flow, een lust voor het oog voor het EMOVES publiek. Bekijk hier het resultaat!

Film & Fotografie: Stijn de Winter

 

 
 
Guido van Moorselaar