Mart Pool winnaar Freestyle KO Championships

 
Freestyle-Knock-Out-Championships-Voetbalfestival-Jaarbeurs-Utrecht-TomV.jpg

Op zaterdag 7 juli 2018 organiseerde Dr. WOOOW in samenwerking met Slimpie de Freestyle Knock Out Championships! Het vond plaatst tijdens het FOX Sports & Eredvisie Voetbalfestival in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens dit toernooi werd er een nieuw battle systeem gebruikt. Er werd namelijk in maximaal 3 rondes, 1 vs 1, gestreden om wie de beste skills heeft. De freestylers mochten tijdens een ronde zelf hun tijd bepalen. Daarna besloot de jury bij elke ronde, wie er had gewonnen. Een freestyler kon dus dan ook zelfs al na 2 rondes een winnaar zijn!

15eee65e-702a-40c8-adb6-13cdaab46cb3.JPG
Mart Champ.JPG

De freestylers werden beoordeeld door de Nederlands kampioen Jesse Marlet, vice France kampioen Logan en wereldkampioen bij de dames Liv Cooke! 16 freestylers deden er mee en ging de strijd aan in een boksring. We hebben vele mooie battles voorbij zien komen. Waaronder natuurlijk de finale! Tom Vegter versus Mart Pool. Mart ging uiteindelijk met de winst er vandoor en lag € 500 cash en een vliegticket + verblijf naar Superball in het voor hem klaar. Finale battle zal spoedig worden geüpload. 

1. Mart Pool 2. Tom Vegter 3. Bas van der Kaay

 
Guido van Moorselaar