Mart Pool 3e tijdens Ultimate Freestyle!

 

Op zondag 10 maart vond de Ultimate Freestyle competitie plaats in Telford, UK! Huidig Nederlands kampioen Jesse Marlet was één van de juryleden tijdens de competitie. Daarnaast hadden we ook 1 deelnemer uit Nederland, Mart Pool. In totaal deden er 35 freestylers aan het toernooi mee. Last minute schreef Andrew Henderson, vijfvoudig wereldkampioen freestyle voetbal, zich ook nog in voor het toernooi.

 
IMG_5107.JPG
 

In de halve finale van Ultimate Freestyle belandde Mart in de battle tegen Andrew. Ondanks dat hij het de Engelsman moeilijk wist te maken, toonde Andrew zijn wereldklasse en ging hij door naar de finale. Mart mocht zich nog één keer klaarstomen voor de 3e plaats battle tegen Yiannos. Die wist hij overtuigend te winnen met alle 3 de stemmen. Zie hieronder de halve finale & 3e plaats battle van Mart:

 
Guido van Moorselaar