EURO 2020 - Your Move!

 

Tijdens de EK kwalificatie wedstrijd Nederland - Duitsland in de Johan Cruijff Arena werd er een speciale onthulling gedaan voor het EURO 2020. De nieuwe mascotte van het EK, Skillsy, werd gepresenteerd met daarbij ook nog eens twee freestylers Tobias Becs & Liv Cooke als ambassadeurs! Jesse Marlet en Guido van Moorselaar waren onderdeel van deze launch en toonde hun skills op de grasmat van de Arena!

Bekijk hieronder de beelden van de EURO 2020 Mascotte launch, met de freestylers Jesse Marlet, Guido van Moorselaar, Kitti Szasz, Logan, Liv Cooke en Tobias Becs!

 
 

Nu zijn Skillsy, Liv Cooke & Tobias Becs opzoek naar jouw freestyle move! Met de campagne kan je jouw freestyle skills uploaden en wellicht een van de UEFA EURO 2020 freestyler worden! Hieronder meer info over de campagne:

Upload a video of the move that best represents your city to www.euro2020.com/your-move for a chance to become an official UEFA EURO 2020 Freestyler.
• Prize: Represent your city by joining Skillzy’s team as a UEFA EURO 2020 Freestyler, and showcase your skills at official UEFA EURO 2020 events.
• Visit www.euro2020.com/your-move, select your host city, and submit a video of yourself performing a freestyle move that best represents your city. Focus on creativity and originality. Follow the competition’s rules for your videos.
• All videos accepted will be published on the site and available for the world to see or for you to share.
• Our mascot Skillzy and our judging panel will shortlist 3 female and 3 male videos in each host city, to progress to a fan voting
• Fans will decide 1 female and 1 male winner per host city, who will become the city’s official UEFA EURO 2020 Freestylers
• The Winners, the UEFA EURO 2020 Freestylers, will perform at official EURO 2020 events including the EURO 2020 draw, the opening or the closing ceremony (subject to confirmation), as well as throughout the tournament.
________

 
 
Guido van Moorselaar