Touzani op bezoek bij Cristiano Ronaldo

 

De 30 jarige Soufiane Touzani staat bekend om wat hij heeft betekend voor de sport freestyle voetbal. Soufiane creëerde een online wereldhit in 2002, waar hij al hooghoudend vele nieuwe combinaties liet zien. Waaronder zijn freestyle voetbal truc de Touzani Around the World (een combinatie van de trucs Around the World & Crossover).

Sindsdien is het erg hard gegaan met de Rotterdamse freestyler. Naast het freestyle voetbal is hij steeds meer gaan focussen op het straatvoetbal (de groundmoves, panna's en acties om je tegenstander te vernederen). We hebben dan ook regelmatig kunnen genieten van de filmpjes wanneer hij het opnam tegen jeugdspelers van voetbalclubs maar niet te vergeten grote sterren in de voetbalwereld. 

Gisteren kwam er dan ook nog eens een speciale wereldster bij, namelijk Cristiano Ronaldo.
Cristiano staat zeker bekend om zijn techniek. Regelmatig zie je ook zijn freestyle voetbal skills terugkomen op de trainingen, tijdens de warming up of soms nog wel eens in de wedstrijd. 
Het is geweldig om een van de pioniers van freestyle voetbal en een voetballegende samen te zien freestylen in de achtertuin van CR7. Kijk en geniet van de skills!

 
 

Sinds afgelopen maandag is Touzani ook weer te zien op TV met zijn programma Tiki Taka Touzani op RTL7. Tijdens deze afleveringen gaat hij op bezoek bij (ex) profvoetballers Eljero Elia, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, Willem van Hanegem en Ruud van Nistelrooij. Zo daagt hij de voetballers uit voor aantal challenges en neemt hij je mee in het leven van deze voetballers. 
De aftrap was met Eljero Elia. Er zullen nog 4 afleveringen volgen voor dit seizoen, op de 4 komende maandagen 22.00 uur op RTL7.

 
Guido van Moorselaar