Hart van Nederland: Drie Nederlanders vertegenwoordigen ons land op WK freestyle voetballen

 
freestylewknlweb18-620x310.jpg

Over twee weken beginnen de Red Bull Street Style World Finals en vanuit Nederland vertegenwoordigen wij ons land met 3 freestylers! Namelijk Jasmijn Janssen, Laura Dekker & Jesse Marlet! Nog niet eerder was het zo dat er drie Nederlandse freestylers zich plaatste voor de Street Style competitie. Dit jaar is het een speciale editie, want de competitie bestaat namelijk 10 jaar! In 2008 werd de eerste Red Bull Street Style georganiseerd in Sao Paolo. Dit jaar vindt het plaats in Warschau Polen.

Op dit moment is Nederland in topvorm: samen met Polen is Nederland de enige deelnemer waar 3 freestylers door zijn naar het WK in Warschau. “Dat we daar met drie spelers staan, laat zien dat we het goed doen”.

De kwalificaties starten op woensdag 21 november. De finale dag zal live te volgen zijn via Red Bull TV op woesnsdag 22 november om 20.00uur. Hierbij de livestream: https://www.redbull.com/int-en/tv/live/AP-1X3WVGAX11W11/red-bull-street-style

 
 
Guido van Moorselaar