All Styles KO Championship - Voetbalfestival

 

Op zaterdag 6 juli vond het All Styles Knock Out Championship plaats tijdens het Voetbalfestival in de Jaarbeurs. Freestylers namen het tegen elkaar op in de boksring, waarbij iedere speler drie rondes had om zichzelf te bewijzen. Met toffe battles heeft het All Styles Knock Out de gehele dag voor entertainment gezorgd met 16 freestyle- en groundmovespelers, waaronder een paar zeer getalenteerde dames. De battles werden beoordeeld door een top jury bestaande uit; Jesse Marlet, Soufiane Bencok en Tom Vegter.

 
WhatsApp Image 2019-07-23 at 10.11.07(1).jpeg
WhatsApp Image 2019-07-23 at 10.11.08(1).jpeg
 

Het waren spannende battles, de finale ging tussen Mart Pool en Bailey de Regt. Nadat ze beiden hun beste skills getoond hadden moest de jury zich opmaken voor een lastige beslissing. Uiteindelijk is Mart Pool als winnaar gekozen van de All Styles Knock Out finale!

 
 
 
Guido van Moorselaar